5. Ask CALO

 calo-crisedetenue

Je Kunt Me Alles Vragen

Welcome to a fresh new year dear, het nieuwe seizoen is bijna daar. Nog een paar weken en het is tijd om de wintervacht af te schudden, de schaatsen in te pakken. Maar voordat ik je ga trakteren op een rondje langs goddelijke schoenen en hemelse tassen, wil ik je even wijzen op een geweldige service die ik je bied:

Er zijn namelijk van die vraagstukken die je hoofd behoorlijk kunnen bezetten. Ja juíst als het gaat om uiterlijkheden. Ik noem er een paar: Of een tas wél of juist niet de kleur moet hebben van je schoenen?

Of  je nieuwe zwarte sandaaltjes moet kopen als je op de heetste dag van het jaar gaat begraven? Of het ook stylish kan, van top tot teen in oranje?  Of je haar er af of omhoog moet, mocht je al vaker dan veertig keer je verjaardag hebben gevierd, of bij lange oorbellen, of bij een all revealing decolleté? Of überhaupt een all revealing decolleté?

Jij vraagt en ik geeft je antwoord. Ik beloof dat ik eerlijk zal zijn, zelfs als het een tikje pijn doet. Mail me: harrietcalo@gmail.com

, ,

illustratie harriet calo
POSTED ON 15-01-2016
.
No comments yet.

Leave a Reply