2. The NECESSARY

10499190_721289644597938_1839815256_n

Ipanema Is The Name

 Ik schreef hier al eens over mijn liefde voor het Eres Badpak, ik heb er in de loop van de jaren een heel stapeltje verzameld, en zelfs de oudste doen het nog goed.

Geen reden om ooit om te kijken naar een ander merk, zou je zeggen. Deed ik ook niet, maar een paar weken geleden werd ik voorgesteld aan Ipanema, een bikini van Linga Dore, en beleefd als ik ben, keek ik belangstellend, voelde voorzichtig aan een bandje en betastte de slimme sluiting. Aangenaam, zei ik geloof ik ook nog en dat ik de kleuren zo vrolijk vond.

En wat denk je, dat aangenaam was kennelijk wederzijds, want een paar dagen geleden stond bikini voor m’n deur. Ik denk zomaar dat we een vrolijk zomer tegemoet gaan, Ipanema en ik.

, ,

illustratie harriet calo
POSTED ON 12-06-2015
.
No comments yet.

Leave a Reply