3. The LOOK

10401755_495250400575360_1370023635_n

Bloot Was Ooit Hipperdepip

Als het zonnig en boven de twintig graden was, kon je mij aan het strand vinden. Aan het naaktstrand om precies te zijn. Nee, niks geks aan, eind jaren zeventig hielden we daar nu eenmaal van. Heel hipperdepip Amsterdam lag bij paal 69. Ja malle naam, maar daar begon nu eenmaal het Zandvoortse naaktstrand.

We hadden een heel eind langs zee lopen over voor une peau bien bronzée zonder witte randjes. Uren bakken, het was heel gewoon. Ik kon het aanvankelijk niet zo goed, maar na een paar zomers oefenen, lukte het mij – withuidige redhead – toch ook om een zacht kleurtje te verwerven.

Inmiddels weet ik natuurlijk wel beter, hoeven alleen mijn voeten en benen in de zomer een licht tintje en dat tover ik eenvoudig tevoorschijn uit een flesje. En oh wat is het heerlijk lezen onder een grote parasol.

Nee, niet meer op het naaktstrand. We leven in een andere tijd. En bovendien, als je zoals ik de badpakken van Eres hebt ontdekt, dan wil je helemaal nooit meer bloot.

eres123

, , , ,

boven illustratie harriet calo, op instagram 2 weken, 83 likes, 23 comments/onder eres ss2014 (linkje in de tekst)
POSTED ON 20-06-2014
.
No comments yet.

Leave a Reply