2. The NECESSARY

schoenen1Vuitton shs S15 011  schoenen1Incontri shs S15 001

Hup Hup, Nieuwe Schoenen!

Ja ik weet het heus wel, het is nog dik winter, maar toch vind ik het tijd voor een blik op de zomerschoenen. Ik zal rustig beginnen, met exemplaren die je ook nu al aan je mooie voetjes kunt steken.

Nee, rechtsonder is geen gewone kniekous, maar het is een leren kous. Je ziet het in de SS2015 collecties vaker, een losse kous van leer, enkel- of kniehoog. Ze lijken in een enkel geval aan de schoen vast te zitten. Ik vind ze geweldig omdat ik er nu eenmaal van hou als kleding, of accessoires wat te raden laten. Dus reken maar dat ik erg mijn best ga doen om een paar van die leren kousen te bemachtigen.

Had ik al eens verteld dat ik een zwak heb voor de ouderwetse ski-broek met een elastiek onder de voet? Je snapt, die skikousen linksonder van Jean Paul Gaultier krijgen het erestempel DIVINE.

En die malle dingen rechtsboven? Natuurlijk ga je die nooit van je lange leven dragen, maar ze passen wel goed in de trend van het tot boven de knie ingepakte been.

Overmorgen presenteer ik je hier de mooiste enkellaarsjes. Stay tuned.

schoenen1Gaultier shs S15 014  schoenen1Jil Sander shs S15 008

, ,

linksboven louis vuitton ss2015, rechtsboven incontri ss2015/linksonder jean paul gaultier ss2015, rechtsonder jil sander ss2015
POSTED ON 12-01-2015
.
No comments yet.

Leave a Reply