5. Ask CALO

1723569_1465335783688213_937846106_n

Een Coltrui Ja Of Nee?

Hello Isn’t it Divine, ik zit met een kwestie. Ik zie dat coltruien weer in de mode zijn. Ik heb ze vroeger veel en graag gedragen. Ze zijn lekker warm en ook nog mooi. Ik zou dus graag de draad weer oppakken, alleen is mijn kaaklijn er in de tussentijd niet strakker op geworden, en dat wordt nogal geaccentueerd door zo’n hoge col. Wat vind je, moet ik me daar iets van aantrekken? Dankjewel en liefs, Irene.

Maar lieve Irene, we laten ons door een wat kwakkelende kaaklijn toch niet van onze favorieten weghouden. Ik weet heus wat je bedoelt hoor, maar ik kies zelf gewoon een col in een kleur die voor me werkt. Een zwarte col geeft donkere schaduwen en dat flatteert niet, een lichtere kleur doet dat wel omdat het licht wordt weerkaatst. Zo simpel is het. Lekker inpakken dus dat nekje.

     colDelpozo F15 033

En oja, als ik nog een aanwijzing mag geven, zorg ervoor dat de col mooi aansluit want een lubberende col plus een lubberende kaaklijn, enfin, je begrijpt me.

Wist je trouwens dat een coltrui in het Italiaans een Dolce Vita heet? Toch veel charmanter dan het Engelse turtleneck.

   colAnteprima F15 036   colEdun bty F15 009

, ,

boven illustratie harriet calo/midden delpozo aw2015/linksonder anteprima aw2015, rechtsonder edun aw2015
POSTED ON 16-10-2015
.
No comments yet.

Leave a Reply