5. Ask CALO

broekstreepViktor e Rolf S15 050   broekstreepViktor e Rolf S15 082

Is De Culotte Iets Voor Mij?

Beste Isn’t it Divine, ik zie overal van die korte broeken hangen en ze staan in alle bladen. Op zich lijkt het me best lekker zitten, maar ik weet niet zeker of het iets voor me is. Ik ben al een poosje veertiger en heb maat 40. Ik vind dat je een mooie smaak hebt, dus ik ben benieuwd wat jij vindt van die broeken. Dank en met modegroet, Karin.

Beste Karin, dat noem ik nog eens een actuele vraag. Doen we goed aan de culotte – die naam heeft deze korte broek met brede pijpen gekregen – ja of nee? Ik vind dat hij alleen kan als je benen tot aan je schouders reiken en je enkels beeldig slank zijn. Nogalwiedes, denk jij nu, dan staat alles je. Inderdaad. Voor ieder ander zeg ik een streng NEE tegen de culotte.

Mij zul je er dus echt nooit in zien. Mijn benen zijn drie centimeter te kort. Een beenverlenging zoals ze in China doen dan maar? Thanks but no thanks, mij te pijnlijk. Liever vervolg ik mijn jaarlijkse speurtocht naar de perfecte broek-met-streep. Zo’n streep langszij doet namelijk wél iets leuks voor je, en dat is wel het minste wat je verwacht van de kleren die je uitkiest om bij je te wonen.

Heus wel bezit ik er al een paar, broeken met streep. Zo hangen een elegante smokingbroek, een witte jeans met zwarte zijstreep, een roze adidas-look-a-like te wachten op een uitje, maar er is altijd plaats voor een nieuw model.

Dus Karin, voor het geval je ook wel in bent voor een pijnloze beenverlenging, ik heb alvast wat research voor je gedaan. Avec plaisir ma chère. 

broekstreepBarbara Bui pnt S15 005   broekstreepAckermann pnt S15 010

broekstreepByblos S15 005

, ,

boven 2 x viktor & rolf ss2015/linksmidden barbara bui ss2015, rechtsmidden haider ackermann ss2015/onder byblos ss2015
POSTED ON 16-03-2015
.
No comments yet.

Leave a Reply