6. The INSPIRED

Foto 01-10-14 10 41 41

The Divine Delfina Delettrez

Als je een prachtig juweel ziet met een spannend rafeltje, kan je er zeker van zijn dat het is ontworpen door Delfina Delettrez. Ze is een Fendi telg, en wel vierde generatie. Dat wil niet zeggen dat zet alleen voor Fendi werkt hoor want ze ontwerpt ook voor andere modehuizen (oa voor het bijzonder cooleOpening Ceremonie) en er zijn collecties met haar eigen naam.

delfinaAfbeelding

In haar ontwerpen zie je vaak elegante doodskoppen, handen, insecten, ogen en andere details die makkelijk griezelig kunnen worden als je ze inzet voor fashion. Niet bij Delfina. Ach wat wil je als stijl zo uitgesproken in je genen zit.

fendiPastedGraphic-4

Vorige week presenteerde ze tijdens Fashion Week in Parijs een serie ringen. Voor haar doen heel keurige ringen, van platina en diamant, met niks griezeligs. Wat ze typisch Delfina maakt, is dat ze makkelijk al je vingerkootjes bereiken.

delfinaPastedGraphic-5

Ik ben dol op de juwelen die ze voor Fendi maakte, met kristallen en flufjes bont en veer. Zo speels en sophisticated. Pasted GraphicZie je die ring die Delfina Delettrez draagt, helemaal bovenaan, dat bedoel ik.

fendiAfbeelding 1

Ik zie vaak foto’s van haar samen met Karl Lagerfeld die al zo’n jaar of veertig de collecties voor Fendi ontwerpt, die haar dus als kleuter moet hebben gekend. Ik stel me dan zo voor hoe die twee samenwerken en elkaar inspireren met hun ongeëvenaarde talenten. Ik romantisch?

En tot slot nog wat goed nieuws: in januari opent Delfina Delettrez een winkel op het hippe Mount Street in Londen.

, , ,

boven instagram @delfinadelettrez, 34 weken/alle juwelen delfina delettrez/ onder voor fendi
POSTED ON 13-10-2014
.
No comments yet.

Leave a Reply