4. The BEAUTY MATERIAL

7c6e3174fd3d11e2a7d422000a9e0846_7

Divine Lips

Heb je het door? Vrijdag is Calo-illustratie-dag.
De beauty hierboven verbeeldt het thema van deze vrijdag: Divine Lips.
Ik creëer die van mij doorgaans met MAC in de bijna paarse kleur Rebel, maar sinds gisteren heb ik er een dieprode favoriet bij. Ik onderging namelijk een verrukkelijke gezichtsbehandeling met de producten van Environ, die erom bekend zijn dat ze barstensbol staan met ondermeer vitamine A en C, die op hun beurt beroemd zijn om hun huidverbeterende kwaliteit.

De man achter het merk is een Zuid-afrikaans plastisch chirurg die in de jaren tachtig de helende kracht van vitamine A ontdekte. Ik had al veel beauty journalisten extreem lovend gehoord en gelezen over deze Environ-producten en inderdaad, het resultaat alleen al van die ene behandeling was beslist indrukwekkend. Enfin, met een ongekend gave huid verruilde ik de Environ stoel voor die van de visagist. Zij ging me een kwastje geven met de producten van Jane Iredale, de vrouw die naam maakte met make-up op basis van mineralen.

Die make-up geeft niet alleen kleur, maar verzorgt en beschermt bovendien. En van die Jane Iredale is dus die dieprode lipstick die voortaan met MAC Rebel mag vechten om mijn gunst. Ann heet de kleur, en zo ziet ie er uit:

Anne-00096

lipstickAnn_Lipstick

, , ,

illustratie harrietcalo instagram 8 weken 61 likes
POSTED ON 04-10-2013
.
No comments yet.

Leave a Reply