4. The BEAUTY MATERIAL

1388885_1424564251108519_818444284_n

Flawless Met Een Glow

Lukt het jou een beetje om een fatsoenlijke fond de teint aan te brengen? Zo’n begerenswaardige flawless finish inclusief glow?  Ik vraag dat omdat ik het best lastig om mezelf een mooie egaal velletje te geven. Ik wil natuurlijk niet dat de foundation ongelijkmatig is, en al helemaal niet te dekkend. Ja, in een illustratie zoals hierboven is het een fluitje van een cent, maarja, huid is geen papier he.

Toch doe ik het iedere ochtend – eerst een luchtige fond de teint en daarna een waasje transparante poeder – dus je zou zeggen dat ik het me inmiddels eigen heb gemaakt. Ik ken het belang van de brandschone huid plus dagcrème en ben nooit te lui voor die voorbereiding, maar toch gaat het een enkele keer nog wel eens fout, en wordt het een kledderboel. Dan zit er niets anders op dan alles schoonmaken en opnieuw beginnen.

Mosaique flacons

Ik heb favoriete producten, MAC doet het goed op mijn huid. Studio Moisture Teint in de lichtste kleur geeft voor mij de perfecte dekking. En daarover doe ik dan een flinterlaagje Blotpowder, ook in de lichtste kleur. Is er bij toeval een ongelijkmatigheid te bespeuren (want ik ben weliswaar divine, maar ook maar mens), dan is daar het magische Phyto Cernes Éclat van Sisley waarvan een tipje genoeg is voor het gewenste fotoshop-effect: geen vlekje meer te zien.

En moet ik optreden, op de foto, of anderszins beeldig zitten zijn onder felle lampen, dan gebruik ik sinds kort Phyto Teint Expert van Sisley. Dekkend en toch luchtig en het blijft de hele dag zo mooi als ik het wens. Welke shade ik gebruik? Porcelaine. Een nieuwe vriend dus, deze Sisley.

beauty928404_399899650141997_1858469486_n

, , , ,

boven en onder illustraties harriet calo, op instagram 33 weken, samen zo'n 150 likes en 25 comments/midden de zes tinten Phyto Teint Expert van Sisley
POSTED ON 01-09-2014
.
No comments yet.

Leave a Reply