1. The DESIRED

jasAnna Sui F15 011

De Eerste Indruk, Je Jas

Een poos geleden was ik op bezoek bij modemerk Airfield in Salzburg. Ik kende pr-officer Sophia nog uit mijn professionele modeleven, en zij had me uitgenodigd om iets te komen vertellen over mijn lange loopbaan de magische tijdschriftenwereld. Om dat verhaal voor te bereiden, ging ik in gedachten zo’n dertig jaar terug. 1 april 1980, de eerste dag van mijn eerste tijdschrift-baan. Ik was

aangenomen als beauty redacteur bij het ongekend aantrekkelijke tijdschrift Avenue. En zo grappig, ik wist nog precies wat ik aan had. Nouja grappig, eigenlijk past het helemaal bij mijn opvatting dat er toch bijna niets zo belangrijk is als hoe je er uitziet. Die befaamde eerste indruk, je weet wel.

En het mooie is dat je die eerste indruk en alle volgende zelf kunt kiezen. Met die keuzes, die je iedere dag opnieuw kunt maken, vertel je wie je bent. Enfin, ik ging die eerste april een goede eerste indruk maken, dat was zeker! Dus ik pakte lekker uit met hakken, handschoentjes, kokerrokje en oogschaduw tot in mijn haren. Ja, het was 1980!

Als er nou íets is waarmee je snel en doeltreffend een eerste indruk kunt maken, is het wel met een jas. En het treft, want oh wat zijn er veel beeldschone exemplaren deze winter. Koesterend, comfortabel, luxe. En vergeef me alsjeblieft dat ik een onvervalst hippie-exemplaar op kop zet. Dat zijn gewoon de herfst-blues.

jasBranquinho F15 013  jasEdun F15 026

jasBCBG F15 056  jasDerek Lam F15 014

jasCalvin Klein F15 079  jasBCBG F15 078

, , ,

boven anna sui aw2015/linksboven veronique branquinho aw2015, rechtsboven edun aw2015/linksmidden bcbg aw2015, rechtsmidden derek lam aw2015/linksonder calvin klein aw2015, rechtsonder bcbg aw2015
POSTED ON 09-09-2015
.
No comments yet.

Leave a Reply