5. Ask CALO

goudzilverChanel bjx F15 071

Zijn Goud en Zilver Een Gelukkig Stel?

Beste mevrouw Calo, mijn vraag is eenvoudig: kun je gouden en zilveren sieraden combineren? Ik heb een gouden ring en armband van mijn oma. Draag ze altijd. Nu de zomer weer in aantocht is zie ik veel zilveren armbanden enz. Kun je deze combineren met het goud? Bij voorbaat hartelijk dank en ook voor de geweldige stukjes die U schrijft. Ik geniet daarvan en lees ze allemaal. Hartelijke groet, Marga.

Beste Marga, wat een mooie complimenten, daar word ik vrolijk van. Goeie vraag, gaan goud en zilver een beetje leuk samen?

Er waren strakke tijden vol stijve regels. En ja, toen werd je raar aangekeken en verdacht van slechte smaak als je gouden en zilveren juwelen combineerde. Van de meeste van die starre regels trekken we ons niets meer aan. En al helemaal waar het om ons uiterlijk gaat, Dus ja, goud en zilver worden in dit ontspannen creatieve tijdperk gezien als een gelukkige match.

Ik heb wat voor je rondgeneusd op de catwalks van de grote modehuizen om je te laten zien hoe vrij en royaal daar juwelen en sieraden worden gemixt. Goud, zilver, stenen, parels, anything goes. Gewoon allemaal tegelijk dragen dus, de gouden juwelen van je oma, en je nieuwe zilveren schatten. Dat wordt een glanzende zomer, heerlijk!

 goudzilverPuglisi bjx F15 005   goudzilverPuglisi bjx F15 010

goudzilverHermes bjx F15 005   goudzilverVionnet bjx F15 005

, , ,

boven chanel aw2015/midden 2 x fausto puglisi aw2015/linksonder hermes aw2015, rechtsonder vionnet aw2015
POSTED ON 18-05-2015
.
No comments yet.

Leave a Reply