1. The DESIRED

 goudzwartRochas S15 099

Een Goede Investering

Ik bezit een gouden legging. Hah, nu verras ik je toch he. Ik zal het verklaren. Een paar jaar geleden zag ik de Paris Bombay modeshow van Chanel. En zoals meester Karl dat altijd doet bij de zogeheten Métiers d’Art-collecties, had hij ook nu de traditionele kleding van het land verwerkt in zijn collectie. In dit geval dus knielangetunieken en jurken over smalle broeken, met platte sandaaltjes aan de voeten.

Een van die legging-smalle broeken was van een prachtig bronsgoud en die was voor mij, dat wist ik zeker. Ja, ik ben naar Parijs gegaan en heb daar alle Chanel-winkels afgelopen. Vergeefs. Ik was te vroeg, de collectie was nog niet geleverd. Terug in Amsterdam ben ik meteen naar de PC Hooftstraat gegaan waar ik ‘m heb besteld.

goudzwartColangelo S15 063   goudzwartColangelo S15 065

Hij hangt inmiddels twee jaar in mijn kast, ik heb hem op zijn meest drie keer gedragen. Geeft niet, want goud is waardevast en dus van altijd. En komt er een hoogtijdag, dan mag hij weer aan.

Ben je ook toe aan een investering, dan heb ik een paar edele karaten voor je uitgezocht. En zie je hoe mooi ze zich laten combineren met zwart?

goudzwart   goudzwartCasasola S15 059

, , , ,

boven rochas ss2015/daaronder 2 x gabriele colangelo ss2015/linksonder tom ford ss2015, rechtsonder barbara casasola ss2015
POSTED ON 23-02-2015
.
No comments yet.

Leave a Reply