4. The BEAUTY MATERIAL

krulhaar06f168544d6411e3825e12d74921a67b_8

 Heerlijk Ongeremde Krullen

Mijn haar, mijn signature. Maar dan moeten ze wel willen, mijn krullen. Gelukkig krijg ik daar hulp bij. Meestal van de Curl Control Mousse van Moroccanoil, gewoon omdat dat mijn krullen op hun allervoordeligst laat uitkomen. Het ruikt ook nog eens naar beschaafd en toch lekker wild.

Maar omdat ik ook maar mens ben, wil ik wel eens iets anders. Dus probeerde ik een paar producten uit de be curly serie van Aveda. Na het wassen met mijn oude vertrouwde babyshampoo nam ik een lekkere klodder Curl Enhancer dat ik voor de stevigheid mixte met een paar pufjes Curl Enhancer Hair Spray, gewoon in mijn handpalm.

Nou zeg, je had m’n krullen moeten zien, zo heerlijk ongeremd waren ze nog nooit. Precies hoe ik ze graag zie. Geduchte concurrentie voor de Moroccanoil mousse, maar zoals mijn kapper altijd zegt, het beste is om regelmatig van product te wisselen. So there.

, , ,

illustratie harriet calo, op instagram 9 weken, 62 likes, 15 comments
POSTED ON 24-01-2014
.
No comments yet.

Leave a Reply