2. The NECESSARY

Musso shs S14 002  Donna Karan shs S14 012

Het Perfecte Sandaaltje

Eerst dit: Ik ga ervan uit dat je je voeten een beetje aardig presenteert. Nu het buiten zachtjesaan warmer wordt, kan het niet lang duren of je tenen gaan weer nakend door het leven. Evenals je hielen. Wees daarom een beetje beleefd voor je voeten, geef ze aandacht, maak ze mooi. Pas dan doen ze het leuk in een sandaaltje.

En dan het perfecte sandaaltje. Bepaald niet simpel om dat te vinden, en dus hou ik  jaarlijks een speurtocht die me langs alle schoenenaanbieders ter wereld voert. Met plezier bied ik je hierbij m’n ontdekkingen van dit jaar aan.

Emporio Armani shs S14 003  Chisato shs S14 001

Nog even de criteria: De bandjes niet te breed, de leest niet te grof, de hak niet te hoog, en het allerbelangrijkst, de schoen zelf niet te zwaar en in balans. Van de exemplaren hier afgebeeld weet ik datlaatste natuurlijk niet, daarvoor moet ik ze echt in de hand houden. Ik doe meestal dit testje: net daar waar de hak overgaat in de zool leg ik het sandaaltje op mijn wijsvinger. Als de schoen dan niet naar voren of naar achteren kiept, maar mooi balanceert, ga ik pas passen. You’re welcome!

 Tods shs S14 008  Vanessa Bruno shs S14 009

, ,

linksboven roberto Musso ss2014, rechtsboven Donna Karan/linksmidden Emporio Armani ss2014, rechtsmidden Tsumori Chisato ss2014/linksonder Tod's ss2014, rechtsonder Vanessa Bruno ss2014
POSTED ON 16-04-2014
.
No comments yet.

Leave a Reply