1. The DESIRED

kaftanGiles S15 098   kaftanBiagiotti S15 129

kaftanPucci S15 073   kaftanMarras S15 002

Kaftans En Bruine Benen

Je vakantie nadert, die paradijselijke twee of drie weken dat je très relax door het leven gaat. Je koffer ligt al open om vast wat lievelingen te ontvangen. Nee, niet te veel, maar toch durf ik te wedden dat de helft ongedragen terugkeert in je kast. Heb ik gelijk of heb ik gelijk?

Ik heb het na vele reisjes naar stranderige oorden geleerd en pak slechts de heuse favorieten. Blijft de uitdaging hoe van te voren te weten welke stukken dat stempel krijgen. De voornaamste richtlijn is dat een favoriet allround is, dus dat je er beeldig in bent op het strand, op de boulevard, op het terras, overdag en ‘s avonds. Zie je hoeveel ruimte dat creëert in je koffer?

Maar wat pak je dan wel? Laat me je een beetje op weg helpen met deze luxe, kaftannerige jurken. Ik beloof je, die doen precies wat ze moeten doen, night and day, they are the ones for you. 

En dan de tweede tip: als je een beetje gebronsd aan de start wilt verschijnen, kan ik je aanbevelen om jezelf een spray-tje te geven met de zelfbruiner van Marc Inbane.

Het werkt het mooist als je een paar pufjes op de bijgeleverde zwarte washand sprayt en daarmee over je huid veegt. Er verschijnt meteen een kleurtje, wat dubbel fijn is omdat je ziet wat je doet. Vlekken en strepen zijn uitgesloten, want je veegt net zo lang tot je kleur egaal is. Het stinkt niet en het geeft niet af. Nou?

kaftanAngelo Bratis S15 017   kaftanEtro S15 139

, ,

linksboven giles ss2015, rechtsboven laura biagiotti ss2015/linksmidden pucci ss2015, rechtsmidden antonio marras ss2015/linksonder angelo bratis ss2015, rechtsonders etro ss2015
POSTED ON 24-06-2015
.
No comments yet.

Leave a Reply