6. The INSPIRED

14

Karl is Lief

Maandag was ik in de Parijse showroom van Karl Lagerfeld om er zijn collectie SS 2014 te bewonderen en aan te raken.  Nee, hij was er zelf niet, veel te druk natuurlijk, want de volgende dag was zijn défilé voor Chanel, steevast het hoogtepunt van mijn Parijse modeweek.  Over een paar maanden vertel ik je er meer over, want je bent vast nog niet toe aan te veel zomermode,  maar hier zijn vast twee plaatjes  van het Chanel feest in het Grand Palais.  Want ahh wat was het weer beeld en beeldschoon. En wat je  meteen duidelijk wordt,  is dat de zomer van 2014 kleur krijgt. Kijk ook even naar de schoenen met kous uit één stuk. Dat wordt mijn nieuwe liefde voor zomer 2014, ik weet het zeker.

89

De uitnodiging voor Karl Lagerfeld-collectie die me werd bezorgd op mijn Parijse adres, was vergezeld van een Karl Lagerfeld geurkaars in de geur vijgen met zwarte peper. Ik had de kaars al zien langskomen op Instagram, hij was gestuurd aan alle bezoekers van de Parijse Fashion Week. Het idee daarachter was dat wij – arme modenomaden –zo ver weg van huis, toch een beetje sfeer konden maken in onze eenzame hotelkamer.

Dat Karl Lagerfeld lief is, wist ik al lang. Vorig jaar heb ik hem namelijk de Prix de la Mode Lifetime Achievement van Marie Claire overhandigd. Hij nam de tijd, beantwoordde bijzonder geestig en galant mijn vragen, raakte al pratende mijn arm aan, en nóg intiemer, hij kuste me. Hoe hij rook? Bescheiden , ja zelfs edel geparfumeerd. En zijn wangen waren zacht. Nu jij weer.

Photo 04-07-12 14 47 53

, , , ,

twee maal chanel SS2014, foto olivier saillant, en eenmaal karl en calo, foto Linda morris
POSTED ON 03-10-2013
.
No comments yet.

Leave a Reply