3. The LOOK

haae0add3724a18111e3958b12472c2a8b11_8

Twee Centimeter Langer Haar Graag

Had ik je al eens verteld dat ik zelf mijn haren knip? De kapper kleurt ze, maar ik hou zelf de lengte op peil. Niks an hoor, mijn krullen laten zich snoeien als waren ze een buxus-haag. Dat zelfknippen is reuze handig, behalve wanneer je je haar wil laten groeien, want één onbewaakt – lees ontevreden – moment en ik pak de schaar voor een kleine oppepper.

Toch moet het me lukken, want ik wil in de zomer een hoed op m’n krullen. Staat leuk en helpt mijn huidje lelieblank te houden. Er is echter een grote maar. Als mijn halflange krullen namelijk onder zo’n hoedje uit piepen lijk ik op een clown. Een domme clown. Nee, mijn weerbarstige haren moeten worden vastgebonden, en dus eerst groeien. Twee centimeter is al genoeg. Calo beheers je.

, ,

illustratie harriet calo, op instagram 6 weken, 71 likes, 17 comments
POSTED ON 25-04-2014
.
No comments yet.

Leave a Reply