1. The DESIRED

Balmain F14 102

Luipaard For Ever?

Luipaardige prints zijn zeer flatterend en decoratief. Ze staan voor luxe én fun, voor sexy en sophistication. Dus ik begrijp heel goed dat ze steeds opnieuw in de mode opduiken en immer worden omarmd door rockstars en vedettes.

Maar let op, het ene luipaardje is het andere niet. Wat ik bedoel is dat je echt niet moet denken dat je luipaard jas, -truitje,  of -bloes jarenlang geldig blijft. Neen. En al helemaal niet dat luipaard-regels altijd hetzelfde blijven.

Kijk naar de foto’s van de fashion show van Simonetta Ravizza helemaal onderaan, en je snapt meteen wat ik bedoel. Zou jij het in je hoofd hebben gehaald om je leopard-print te combineren met leer? Dat bedoel ik. En precies daarom hou ik nou zo van mode, wat gisteren nog geen gezicht was, is vandaag very fashionable. Ja inderdaad, en vice versa.

Ik ga dus zo eens even kijken of m’n Max Mara luipaardjas van vorig jaar het nog doet. Eens even denken, als ik er nou eens m’n witte Paul Smith gympen bij aantrek, en m’n leren Theory broek. Oké, zie je overmorgen weer!

luipaardSportmax F14 026-2   luipaardNaeem Khan F14 020

 luipaardRavizza F14 008   luipaardRavizza F14 070

,

boven balmain aw2014/middenlinks sportmax aw2014, rechtsmidden naeem khan aw2014/onder 2 x simonetta ravizza aw2014
POSTED ON 10-11-2014
.
No comments yet.

Leave a Reply