1. The DESIRED

lingerie10785006_1511505139134887_1326988508_n

Een Rondje Voor De Toverspiegel

Je kan nog zo’n beeldige jurk dragen, met een slecht passende bh wordt het een sneue jurk. Dan kan je nog beter géén bh dragen. Nou Calo, ik dacht het niet, die tijden zijn voorbij.

Vind je het lastig om een die juiste bh te vinden? Let dan even op, want je wordt uit je lijden verlost. Vorige week was ik te gast bij het behaaglijke Lincherie op het Amsterdamse Gelderlandplein. Een winkel waar ik sowieso al de mooiste lingerie kon vinden, maar waar sinds kort een 3D spiegel staat. Als je voor die spiegel een rondje draait, scant hij in 10 seconden en feilloos je bh-maat.

De spiegel is behalve knap ook aardig, want terwijl ik daar dat rondje draai, vind ik dat ik er ook best prettig uit zie zo in mijn blote blootje. En jij weet ook dat winkelspiegels doorgaans niet zo complimenteus zijn.

Dat scannen gebeurt heel discreet in een paskamer die prettig royaal van afmeting is en aantrekkelijk uitgelicht. Vervolgens vertaalt de spiegel je maten naar die van de lingerie-collecties die bij Lincherie worden verkocht. Die info verschijnt vervolgens op de spiegel èn op de ipad van – in mijn geval – Conny.

lingerie10808640_1579725355583757_1537263351_n

Wat de toverspiegel nog meer kan? Een foto maken en laten zien. Dus je hoeft nooit meer in je tas op zoek naar een spiegeltje om je achterkant te bespieden. En geen zorg, die foto’s worden ook weer gedelete waar je bij staat.

Nee joh, natuurlijk ging ik toen niet zelf in de laatjes rommelen om een paar geschikte bh’s te zoeken. Op de ipad van Conny bekeken we de collectie van mijn favoriete lingeriemerk Marie Jo en koos ik twee bh’s, die zij daarna voor me haalde.

“Ik heb nog een andere bh meegenomen, ik denk dat die ook mooi staat.” Wat denk je? Het oog van de vakvrouw. Die bh is het helemaal. Glanzend zwart, een flinter kant, de bandjes enigszins aan de zijkant wat me waarlijk een voornaam décolleté geeft.

Samen kozen we ook nog even een bijpassende onderbroek (neem me niet kwalijk maar zo noem ik een onderbroek nu eenmaal), en na een diepe buiging naar de hoogbegaafde spiegel spoedde ik me naar lijn 5.

Where’s the man could ease a heart like a satin bra? Vrij naar Dorothy Parker.

Foto 23-11-14 23 54 47 

, ,

alle illustraties harriet calo, op instagram, 1 week, samen zo'n 180 likes en 35 comments/lincherie, gelderlandplein 52, amsterdam.
POSTED ON 28-11-2014
.
No comments yet.

Leave a Reply