3. The LOOK

lipsandnailsLepore bbt S14 004

The Nail And Lip Connection

Alles mag. Maar daarmee is nog niet gezegd dat ik alles ook mooi vind. Redelijk open deur, sorry, maar het ligt gevoelig. Zal het uitleggen. Om de zoveel tijd verandert de nagellak/lipstick kleurcode. De kleuren moeten het zelfde zijn, of juist helemaal niet, of in een zelfde kleurfamilie leven.

Ik denk natuurlijk graag dat ik me niets aantrek van die codes, maar toch maar toch, onbewust beïnvloeden ze me wel degelijk. Zo kan het gebeuren dat ik gisteren nog dacht dat ik rood en wit een suffe combinatie vond, maar dat ik me vandaag geen frisser duo kan voorstellen.

Als ik kijk naar de looks van deze zomer, dan gaat mijn schilderhart vlinderen, wat een geweldige kleurcombinaties! Ik wil ook paarse lippen en bronzen nagels. En het mooie is, dat kan. Misschien dat de gelijkmatige overgang van brons naar zwart nog even wat oefening vergt, maar verder, simple comme bonjour madame.

lipsandnailsMiller bbt S14 014 

, ,

boven backstage bij lepore ss2014/onder backstage bij miller ss2014
POSTED ON 26-05-2014
.
No comments yet.

Leave a Reply