3. The LOOK

ogenFashion East bbt S14 015

Bedoeld Om Je Nog Mooier Te Maken

Een nieuwe zomer een nieuwe masacara. Ach, wat ik natuurlijk bedoel, is dat de zomer een mooi moment is voor een voorzichtig experiment met je make-up. Ik laat me graag inspireren door wat ik op de internationale catwalks zie. Daar laten per slot de grootste visagisten van de wereld hun maquillage-visie zien. En die is vaak mooi, nieuw en -inderdaad – inspirerend.

Je moet soms twee keer kijken om te zien wat ze precies toverden op die beeldige modellen, maar dat zijn vaak de mooiste looks: Een wit streepje ónder het oog, of een lijntje rondom met op alle hoeken een streepje, of één donkerblauwe wimper en de ander oranje. Jaaa oranje!

Daarmee zeg ik niet dat ik niet van het grote gebaar houd, heus wel, maar ik ben  niet zo gecharmeerd van weird om het weird. l’Art pour l’art, thanks but no thanks. Make-up is namelijk bedoeld om je nóg mooier te maken dan je al bent. Zul je het onthouden?

ogenTalbot Runhof bbt S14 014  ogenGiorgio Armani bbt S14 002

ogenMcCartney bbt S14 006

, , , ,

boven fashion east SS2014/links talbot runhof ss2014, rechts Giorgio Armani ss2014/onder stella mccartney ss2014
POSTED ON 23-06-2014
.
No comments yet.

Leave a Reply