6. The INSPIRED

Picture 006

Kerst Op Z’n Other Stories

Eindelijk kan ik je de foto’s laten zien die ik je hier beloofde. Wil je ze in het groot zien, dan moet je even naar de Heiligeweg in Amsterdam, daar zijn ze in al hun pracht te bewonderen bij & Other Stories. Want dat is het leuke merk waarvoor we een paar weken geleden werden ingevlogen in Stockholm.

Picture 023

Met z’n achten zaten we daar mooi opgetutterd en gekleed te doen of het kerstmis was. Op z’n Other Stories, dus hartstikke hip en cool, inclusief momenten van slappe lach. O, je wil weten wie die andere modellen zijn? Boven mijn rode krullen zie je de twee medeNederlanders Jans Possel en rechts Liesbeth in ‘t Hout, die je misschien wel kent als directeur van The Fashion Council Nederland. Wacht, hier zie je haar beter. Wat je zegt, dat pak wil ik ook wel.

Picture 016

De star in de rode jurk, helemaal bovenaan, is Eveline Hall, een Duitse, tot haar zestigste danseres en nu al weer een paar jaar rock star, echt waar, en hieronder zie je de heerlijke Viktor Lazlo, uit Parijs. Ja die ken je nog he. Geweldige zangeres, en sinds een paar jaar ook succesvol schrijfster.

Picture 025

Ach weet je wat, ga over een paar dagen even naar de site en je wordt aan ons allemaal voorgesteld en met een beetje geluk vind je er ook nog een fantastisch feestpak. Ja de coltrui die ik draag is er ook, en hij zit divine.

Picture 005

En dan nog eens wat leuks. Mocht je nog een oud pak of jurkje of vest op de plank hebben liggen, en vind je de vuilniszak te drastisch, weet dat je het naar de winkel kunt brengen, dan wordt er door & Other Stories weer iets leuks mee gedaan. Is dat nou niet sympa? En je ontvangt ook nog een voucher met 10% korting voor dees milieu-vrindlijke daad. I like.

The Dinner Party & Other Stories 14

&Other Stories, Heiligeweg 26, Amsterdam

, ,

van boven naar beneden Eveline Hall, tableau de la troupe, liesbeth in 't hout, viktor lazlo, 2x harriet calo, allen in the dinner party collection, &other stories
POSTED ON 23-11-2015
.
No comments yet.

Leave a Reply