4. The BEAUTY MATERIAL

Foto 19-04-15 23 11 39

Variations On A Pink Theme

Je weet dat ik altijd een fiks gestifte mond heb. Rood, dieppaars, magenta op z’n lichtst. Ik vind zacht gekleurde lippen prachtig hoor, regelmatig probeer ik het ook, een zachtroze of nude lipstick, maar tot nu toe werd ik er nog nooit knapper van. Toch hou ik vol, want ik  ben er van overtuigd dat je regelmatig buiten je geriefelijke gewoontes moet zoeken naar verrassingen.

pinklipsBora Aksu bbt S15 006  pinklipsErdem bbt S15 013

Een roze glansje, een subtiele veeg, met beige flink buiten de lijntjes, op een regenachtige ochtend doe ik het gewoon allemaal in de hoop een ontdekking te doen.

Vandaar dat ik gretig aanviel toen ik Pink Dragon zag uit de nieuwe collectie lipsticks Pure Color Envy Shine Sculpting Lipstick van Estée Lauder.  Ik wissel ‘m af met het iets fellere Surreal Sun uit de zelfde serie.

PC Envy Shine_Pink Dragon_with capPC Envy Shine_Surreal Sun_with cap

Hoe het me staat? Ik loop nu al drie dagen rond met pink lips, schrik nog wel un petit petit peu telkens als ik in de spiegel kijk, maar ik zie niemand lelijk naar me staren. En ik voel me behoorlijk zomers. Dus…

, , , , ,

illustratie harriet calo/linksboven backstage bij bora aksu ss2015, rechtsboven bij erdem ss2015/linksonder Pink Dragon, rechtsonder Surreal Sun beide uit de serie Pure Color Envy Shine Sculpting Lipstick van Estée Lauder
POSTED ON 01-05-2015
.
No comments yet.

Leave a Reply