3. The LOOK

10597489_1485308485053763_904686912_n

Lipstick Voor Alle Seizoenen

Zomaar in een paar uur nadat ik hem postte op Instagram, kreeg deze tekening 115 likes. Ik weet haast zeker dat het komt door die opvallend felgekleurde lippen. Ik deed ze deze zomer ook wel eens bij mezelf, lekker knetterend roze.

Maar nu het licht buiten weer op wat minder fel staat, vind ik een donkerder mond meer in overeenstemming met het seizoen.

Zo grappig dat je in beauty-tips leest dat je boven een zekere leeftijd moet oppassen met donkere lipstick en al helemaal met tintenwaar blauw in zit. Die maken dat je lippen dun lijken en jij zelf streng. Ik schrijf grappig, omdat ik al heel vaak jarig was en dit toch precies mijn favoriete winterkleur is, donkerrood met een vleug paars. Ik doe het dus helemaal fout.

Nou, ik kan je dit zeggen, ik heb geen dunne lippen, en als ik al streng ben dan ligt dat echt niet aan mijn lippen, maar most of all, I couldn’t care less. Niet dat ik geen advies wil aannemen, maar jaren lippenstiften-ervaring leerden me nu juist dat dit donkerroodpaars tussen september en april mijn kleur is.

Wat ik maar wil zeggen probeer en test. En vooral, geloof je eigen ogen.

Foto 01-09-14 22 34 51

illustraties harriet calo, op instagram 3 weken samen 185 likes, 46 comments
POSTED ON 12-09-2014
.
No comments yet.

Leave a Reply