2. The NECESSARY

platformSacai shs S15 020   platformSacai shs S15 009

Platte Platforms Dus Comfortabele Hoogte

Toen ik op de Rieveld Academie zat, leerden we modeltekenen. Een van de oefeningen ging zo: Het model ging zitten, we kregen twee minuten om te kijken, dan verdween ze en moesten we haar uit het hoofd tekenen. Nee, niet makkelijk, maar wel een geweldige training in kijken.

Als ik nu naar een gezicht of een lijf kijk, zie ik in een flits hoe de proporties zijn en of en wat er scheef zit. Dat betekent ook dat ik onverbiddelijk zie dat mijn onderbenen mooier waren geweest als ze er drie centimeter lengte bij hadden gekregen. Jij denkt drie centimeter, waar heb je het over. Geloof me, schoonheid zit in millimeters.

En kijk wat deze schoenen voor me doen? Precies, ze geven me die centimeters zonder een centje pijn. Dat noem ik nog eens meedenken met de klant.

platformCavalli shs S15 003   platformCavalli shs S15 009

platformFerragamo shs S15 015   platformFerragamo shs S15 009

, ,

boven 2 x sacai ss2015/midden 2 x cavalli ss2015/onder 2 x salvatore ferragamo ss2015
POSTED ON 16-02-2015
.

3 Responses to Platte Platforms Dus Comfortabele Hoogte

 1. Christiaan 17-02-2015 at 08:31 #

  OK, maar dan die blote tenen hè. Dat is mij een gruwel. Ik ben een liefhebber van lente en zomer, maar mijn vreugde wordt elk jaar weer danig getemperd als de Birkenstock-blote-tenen-slippers weer op straat komen. Die hoge dingen die jij laat zien zijn aardig, sexy misschien zelfs, maar de tenen blijven bloot. Verder heb ik niks tegen tenen hoor, maar nooit in het openbaar op straat en op de rode loper zoals we vaak zien. Graag uw mening beste Calo.

  Rechthartelijke, Christiaan

  • Harriet Calo 17-02-2015 at 17:00 #

   geen tenen? maar die kunnen zo lief en zelfs aantrekkelijk zijn. oké de birkenstock doet niet veel charmants voor een voet, maar een mooie sandaal van smalle bandjes, met daarin een mooi verzorgd voetje, ik hou ervan. had ik je ooit geschreven wat mijn leukste beauty-tekst van alle tijden is: wat een leuke nagellak, en wat kleurtie mooi bij uw eelt. wat ik maar wil zeggen, verzorg die voeten, ze doen zo veel voor je, dragen je je hele leven, wees een beetje aardig voor ze. ja beste christiaan, dat geldt ook voor mannen. lieve groet, je calo

 2. Christiaan 17-02-2015 at 08:34 #

  Oh ja, en dan ook nog al die kleuren op de nagels…

Leave a Reply