1. The DESIRED

Prada bag S14 017  Prada shs S14 009

Prada, Opening Soon

Of de zomercollectie 2014 nou de mooiste is die Prada ooit uitbracht, dat hoor je mij niet zeggen. Nog niet. Want ik ken mezelf, soms moet ik gewoon even wennen aan een volstrekt nieuwe silhouet of concept. Heb ik zo’n ongewone look dan een paar keer gezien op weergaloos mooie reclamecampagnes in de magazines, dan kan het zomaar zijn dat ik hem met heel mijn hart omarm. Prada maakt op dit mechanisme een goede kans, want doorgaans hou ik er van. Bezit de schoenen zelfs in veelvoud want de leest van Prada lijkt voor mij geschapen. Enfin, vanaf volgend jaar dus om de hoek bij ons, in de PC.  Amsterdam wordt een volwassen modestad, wie had dat ooit durven dromen.

Prada S14 101  Prada S14 104

, , ,

alles prada ss2014
POSTED ON 07-11-2013
.
No comments yet.

Leave a Reply