2. The NECESSARY

rodetasVan Noten bag S14 007  rodetasBurberry fsh S14 034

rodetasDSquared2 fsh S14 049  rodetasAndrew GN fsh S14 025

Pas Op Voor De Rode Tas

Er is me iets opgevallen. Niets dat de wereld zal schokken, maar lollig vind ik het wel. Vrouwen die rode schoenen dragen, zijn moeders van een of meer dochters onder de twaalf. Welke conclusie je daaraan kunt verbinden? Keine blasse Ahnung. Ik ben geen kenner want ik hou niet van rode schoenen. Inderdaad, ik heb geen dochters onder de twaalf. Ook niet boven de twaalf for that matter, dus dat zal ‘t zijn. Laten we het liever over tassen hebben. Over rode tassen.

Het kopen van een rode tas is geen lichte zaak. De missers liggen voor het oprapen in de rodetassenwinkels. Een paar tips: wees voorzichtig met brandweerrood. De tas moet wel iets heel knaps hebben, wil het dat rood aankunnen. Dan het materiaal. Kies het liefst leer met wat reliëf, een slang, een kroko, een rog, een grove nerf, allemaal goed. Over het model kan ik kort zijn, anything goes, als het maar niet te netjes is. Rood en netjes zorgen samen voor een besliste neen. Is het model netjes, kies dan liever voor een afgeleide kleur zoals zalm of framboos. Of voor een wild dessin.

Dus zeg niet dat ik je niet heb gewaarschuwd. Kijk maar even goed naar de tassen hierboven, die zijn allemaal met de hoogste lof geslaagd.

, , ,

linksboven dries van noten ss2014, rechtsboven burberry prorsum ss2014/rechtsonder Dsquared2 ss2014, rechtsonder Andrew Gn ss2014
POSTED ON 14-05-2014
.
No comments yet.

Leave a Reply