1. The DESIRED

roodMarc Valvo F14 015   roodMargiela F14 047

Rood So Very Divine

Ik was net benoemd als hoofdredacteur van Marie Claire en viel met m’n neus in de boter. Ik was uitgenodigd voor de hoofdredacteuren conferentie in Athene. We logeerden in een prettig resort net buiten de stad, aan zee. Niet dat we overdag veel buiten kwamen, want we waren er om ons Marie Claire instinct aan te scherpen en dat deden we door elkaar met dia’s in donkere hotelzalen te vertellen over onze ervaringen.

Wat me opviel, is dat de meest ambitieuze collega’s rode jurken of jassen droegen. Ineens veranderde de kleur van de liefde daar pardoes in de kleur van strebers. Maar ze hadden gelijk hoor, want ze wisten dat je in het rood opvalt op groepsfoto’s.

Ik bezit welgeteld één rood stuk, een trui van Comme des Garçons, die ik rond de kerstdagen draag. Al jaren. Knalrood is ie, en hij kleurt fantastisch bij m’n rode haar. Toch denk ik dat de tijd rijp is voor een nieuw rood stuk. Niet omdat ik op wil vallen op groepsfoto’s, ik heb mijn haar al, maar omdat er zo veel mooi rood wordt aangeboden deze winter.

Wat die roze jurk hier dan doet? Nou gewoon, ik vind dat roze zo heerlijk fris tussen het rood.

roodLhuillier F14 048   roodPrada F14 122

, , ,

linksboven marc valvo aw2014, rechtsboven maison margiela aw2014/linksonder monique lhuillier aw2014, rechtsonder prada aw2014
POSTED ON 03-11-2014
.
No comments yet.

Leave a Reply