3. The LOOK

roodTrussardi bty S15 021  roodTrussardi bbt S15 005

Met Lipstick Klink Je Beter

 Zonder rood op mijn mond voel ik me een bleke Bet, ben ik gewoon niet af. Ik word echt leuker van lipstick, en niet alleen om naar te kijken, ook om naar te luisteren. Zo simpel is het.

Meestal kleur ik buiten de lijntjes. Lekker veel en zelfs een tikkie dramatisch, daar hou ik van. Ik vind het bepaald geen compliment als je wordt geprezen om make-up that is barely there. Dan kan je het net zo goed laten.

roodMouret bty S15 002 roodMouret bty S15 001

Mij staat het niet, maar als het bij je past, zijn lippen die juist bínnen de lijntjes zijn geschilderd erg chic, kijk maar hierboven.

 Je durft het vast niet, maar toch wil ik je even laten zien wat een geweldig theatraal effect een rood accent bij je ogen heeft. Waarom denk je anders dat er zowel bij de Chinese Opera als het Japanse Kabuki theater zoveel ogen rood worden geverfd. Toch een keertje proberen? Je bent m’n heldin.

roodPeter Som bbt S15 006

, , ,

boven 2 x trussardi ss2015/midden 2 x roland mouret ss2015/onder peter som ss2015
POSTED ON 18-02-2015
.
No comments yet.

Leave a Reply