2. The NECESSARY

zomerlaarsUngaro shs S14 008 zomerlaarsPucci shs S14 006

Laarzen voor Mooie Teentjes

Meestal ben ik niet zo van de zomerlaars, vind het een raar ding, want als het warm is, willen mijn teentjes lucht. Ik wil namelijk altijd koele voeten. Bovendien grijp ik iedere kans om mijn mooie teentjes aan de wereld te tonen. Vandaar dat ik helemaal achter deze beauties sta. Bij allemaal zijn de teentjes bloot, soms de hiel, en moet je toch eens zien hoe frivool die banden van Ungaro slingeren. En wat zijn ze allemaal elegant.

Met een beetje geluk staan ze nog in jouw maat op de SALE-plank. Sla dan onmiddellijk toe, want ze zullen beelschoon staan onder kort en lang, rok en jurk, strak en fladder. Zelfs je skinny maken ze up to date. Vite vite!

zomerlaarsFerragamo shs S14 025  witGareth Pugh shs S14 001

, , ,

linksboven emanuel ungaro SS2014, rechtsboven Emilio Pucci SS2014/linksonder Salvatore Ferragamo SS2014, rechtsonder gareth pugh ss2014
POSTED ON 02-07-2014
.
No comments yet.

Leave a Reply