4. The BEAUTY MATERIAL

927726_1605845682981422_607823706_n

Liefde Voor (een) Beauty

We kennen elkaar al sinds zij vijfentwintig jaar geleden begon als beauty-journalist. We vierden in elkaars gezelschap de mooiste parfum-lanceringen van de grote modehuizen, vaak in Parijs, soms in Monaco of Sardinië, maar heus ook wel eens gewoon in Amsterdam. We keken zij aan zij gezeten op gouden stoeltjes naar de introductie van alweer een nieuwe wondercrème. De presentatie van een supermascara, een zalig serum, een revolutie in haarkleuring, wij waren erbij.

Niet zelden fluisterde ze me dan iets toe waar ik om moest proesten, maar nog vaker wist ze me te verbluffen met inside-info over het betreffende merk, huis, of product.

Als er dus iemand is die ik blind vertrouw waar het gaat om beauty-advies is zij het wel. Karen van Ede. Jazeker ken je haar naam, want ze schreef en schrijft over beauty voor mooie magazines als Elle, Grazia en Vogue.

Denk je eens in hoeveel producten en behandelingen zij in al die jaren heeft uitgeprobeerd. En nu heeft ze al die kennis en ervaring opgeschreven en er een geweldig boek van gemaakt. Het heet SKIN, Een Compleet Naslagwerk over je huid en huidverzorging, en dat is precies wat het is.

Je denkt misschien, kom zeg, ik weet inmiddels echt wel alles wat ik moet weten, ik ben al zo lang samen met m’n huid, nou, ik durf te wedden dat Karen zelfs jou verrast met haar ongekende kennis. En tuurlijk is het goed en leuk geschreven. Je kent Karen toch.

Foto 05-02-15 20 20 51

illustratie harriet calo, op instagram 1 week, 77 likes, 17 comments/onder Skin, Een Compleet Naslagwerk over je huid en huidverzorging, door Karen van ede, kosmos uitgevers
POSTED ON 06-02-2015
.
No comments yet.

Leave a Reply