5. Ask CALO

versierenBiagiotti nst S15 014

Wat Trek Ik Aan Naar Een Zomerfeest?

Beste mevrouw Calo, Ik heb de komende maanden feest na feest. Inderdaad leuk, maar ik vind het ook lastig, want mijn kast hangt vol zwarte feestkleding en ik weet niet zeker of dat nou zo geschikt is voor feestjes in de lente. De jurken die wel bij het seizoen passen, zijn geloof ik niet feestelijk genoeg.

Nuja, wat ik wil vragen is dit: Wat trek ik in hemelsnaam aan naar een feest in de zomer? Ik hoop dat je zegt dat zwart best kan, maar als het niet kan, accepteer ik dat manhaftig. Dankjewel en met hartelijke groet, Sofie.

Ha Sofie, ik voel met je mee. Ik vind ook dat het in de winter ook veel makkelijker is om me te kleden voor een uitbundig feest. Dat komt natuurlijk omdat we zomerse materialen als katoen en linnen associëren met casual. Toch zijn er genoeg manieren om van een zomerpak een feestpak te maken.

versierenAigner bjx S15 012   versierenAndrew GN S15 047

Met pailletten ja, maar let wel even op hoe ze zijn geplaatst, want ook pailletten zijn modegevoelig. Hierboven zie je twee manieren die helemaal ss2015 zijn: verticaal en in streepjes van ongelijke lengte. Ook very festive zijn glans, borduursels en broderie. En zie je dat die zachte kleuren net zo feestelijk zijn als good old zwart? En ik denk eigenlijk dat je er net wat luchthartiger in feest.

Maar heus, wees niet te streng voor jezelf, een enkele keer zwart kan best, als je je aan de regels houdt die ik hier al eens beschreef.

Wat je ook kiest Sofie, ik wens je een divine feestseizoen!.

versierenChisato S15 049   versierenIceberg nst S15 002

, ,

linksboven laura biagiotti ss2015, rechtsboven bottega veneta ss2015/linksmidden aigner ss2015, rechtsmidden andrew gn ss2015/linksonder tsumori chisato ss2015, rechtsonder iceberg ss2015
POSTED ON 20-04-2015
.
No comments yet.

Leave a Reply