1. The DESIRED

Chanel F14 039

 Tenue De Ville, The Next Generation

Ik ben deze frisse herfstdagen reuze gelukkig met mijn vederlicht – inderdaad – donsgevoerd jasje, ook wel genoemd ‘mijn wattenjasje’. Het is casual, maar toch voldoende grootsteeds door de kleur: nachtblauw met een vleugje metallic van buiten, hagelwit van binnen, en door de hoge, slanke aanzet van de mouw. En het heeft een pittige capuchon voor een onverhoeds sneeuwbuitje. Mn witte sneakers van Filling Peaces eronder en ik ben klaar voor de wereld.

Of ik er daarmee wel deftig genoeg uitzie? Met mijn hoofd erboven wordt zelfs een reflecterende wegwerkersjas voornaam. Bij wijze van spreke dan.

En trouwens, sinds de instant fameuze supermarkt-fashionshow AW2014 van Chanel, heeft het begrip tenue de ville een geheel nieuwe, en heerlijk frisse lading. En zijn high heels plots un peu démodé. Of zoals maestro Karl zei vlak na die show: “If you want to look really ridiculous, you go in stilettos in a supermarket.” 

Chanel shs F14 003   Chanel F14 167

,

alle foto's chanel aw2014
POSTED ON 03-12-2014
.
No comments yet.

Leave a Reply