1. The DESIRED

truiTrussardi F14 012   truiBranquinho F14 003

De Trui Is Chic, Echt Waar

Ik heb geweldig nieuws: de tijd is aangebroken dat je met een trui een fashion statement kan maken. Hij staat deze winter aan de top van het garderobe-klassement. Echt waar.

Dit kledingstuk dat – hoe comfortabel en lief het me ook is –  voorheen hooguit met me mee naar buiten mocht als er iets nonchalants op het programma stond, en dat ik in ieder geval niet aantrok als ik een aantrekkelijke of professionele indruk wilde maken, die trui staat nu voor ingehouden luxe, voor nieuwe elegantie, voor eigentijdse chic. Is dat geen geweldig nieuws!

Hij kan aan naar het werk, naar een etentje, en in een beetje hip bedrijf zelfs naar de boardroom. Nee, natuurlijk geldt dat niet voor zo maar iedere trui, alleen de nieuwe generatie trui is zo veelzijdig. Ik ben gelukkig.

Mag ik je een suggestie doen? Even dubbelklikken op de beelden, dan zie je hoe waarlijk beeldschoon ze zijn, die truien.

truiRucci F14 041   truiFerretti F14 065

truiScervino F14 061   truiVan Noten F14 036

, ,

linksboven Trussardi aw2014, rechtsboven Veronique Branquinho AW2014/linksmidden Chado Ralph Rucci AW2014, rechtsmidde Alberta Ferretti AW2014/linksonder ermanno Scarvino AW2014, Rechtsonder dries van noten AW2014
POSTED ON 22-10-2014
.
No comments yet.

Leave a Reply