3. The LOOK

e06a6ff23ef211e396ca22000a9f0a36_8

Unique Autumn Look

Terwijl de herfststorm raasde en mijn haar alle kanten opjoeg, terwijl de regen  mijn beeldig geblushte wangen striemde, moest ik natuurlijk denken aan hoe best ongracieus ik erbij liep daar onder mijn capuchon. Dat het misschien weer eens tijd was voor een nieuwe look. En toen bedacht ik dus iets grappigs.  Dat er zo ongelooflijk veel te kiezen is, zo veel looks, zo veel stijlen, zo veel merken. Dat ik, net als jij, er uit pik wat me bevalt. En dat we daarbij beiden natuurlijk letten op het onderscheidend vermogen. Want we willen namelijk  zeker en vast uniek zijn. En toch en toch, we willen ook fashionable zijn. In De Mode. Best een grappige paradox, want lopen we het risico dat we allemaal een beetje op elkaar gaan lijken. Hah, denk daar maar eens over na.

, ,

illustratie harriet calo op instagram, 1 week, 71 likes, 11 comments
POSTED ON 08-11-2013
.
No comments yet.

Leave a Reply