2. The NECESSARY

12317854_1719373458294597_1304643184_n

Wintermuts En Winterneus

Nouja, was het zomaar ineens koud, haalde ik m’n mutsencollectie tevoorschijn, is het al weer over. Toch ga ik even met ze oefenen voor het geval de tweede winter arriveert.

Hier beschreef ik je al eens dat hoedendragen nogal een worsteling voor me was tot ik een oplossing vond. Met warme mutsen is dat weer helemaal anders dan met hoeden. Een muts is bij mij pas charmant als hij flink is van formaat en de hoogte in gaat, dus zo’n klein wollen dopje moet ik helaas laten liggen.

Iets heel anders, maar niet minder belangrijk is de vorm en kleur van de winterneus. Kijk, heb je een schattig wipneusje, dan mag hij best rood kleuren van de kou. Dat kan zelfs lief staan, Maar aangezien ik een formidabele neus bezit, zie ik hem liever niet rood. In de winter geef ik m’n neus dus een bescheiden doch afdoend laagje foundation. Jazeker, beeldschoon kan bewerkelijk zijn, of, en zo zie ik het liever, part of the fun.

,

illustratie harriet calo
POSTED ON 22-01-2016
.
No comments yet.

Leave a Reply