1. The DESIRED

truienDolce e Gabb F15 310

Ik Heb Nieuwe Truien Nodig

Getver getver het was sinds heel lang weer eens raak. Mottenbal in m’n winterkast. Hoe lang ze gefeest hebben? Geen idee. Maar wel heb ik zes kasjmier truien weggegooid. Ja, ook mijn lievelings in camel van Max Mara, en een nachtblauwe schoonheid van Jil Sander. En oh bah bah mijn zwarte jurkje van Vanessa Bruno. Om te huilen, inderdaad. Ik vertel het je hier, en dan wil ik het er nooit meer over hebben. Gewoon nooit meer. Ik wil het vergeten.

Hoe doe ik dat het best? Juist, door heel gauw heel veel heel mooie nieuwe wolletjes te kopen. Om te beginnen wil ik zo’n koesterende zwarte trui, want niets voelt zo luxe als een oversized zachte trui op een satijnen hemdje. Ja, precies, zoals op de bovenste foto. En ik wil ook een trui met van die interessante mouwen, en een met korte mouwen, want dat staat zo werelds.

truienAnteprima F15 008   truienAnteprima F15 042

truienVictoria Beckham F15 023   truienVictoria Beckham F15 075

truienBottega Veneta F15 092   truienGiorgio Armani F15 087

Maak je geen zorgen, de kasten zijn gesopt en de antimottenstrips hangen in het gelid tussen de lege knaapjes. Ik ben dus klaar voor een rondje stad. En als ik het daar niet vind, dan vertrek ik naar Antwerpen. Of naar Parijs. Oké ik moet rennen.

truienCeline F15 107

, , , ,

boven dolce e gabbana aw2015/daaronder 2 x anteprima aw2015/daaronder 2x victoria beckham aw2015/daaronder links bottega veneta aw2015, rechts giorgio armani aw2015/onder céline aw2015
POSTED ON 26-10-2015
.
No comments yet.

Leave a Reply