1. The DESIRED

bloesjesAnteprima S14 011  bloesjesVan Noten S14 028

bloesjesBottega Veneta S14 007  bloesjesDolce e Gabb S14 114

bloesjesFerre S14 044  bloesjesCostume Nat S14 102

Zomerbloesjes Mogen Niet Schreeuwen

Eerst eens even dit: kan iemand me eens uitleggen waarom er altijd zo teleurstellend weinig diep diep donkerblauw in het zomeraanbod is. Het is een kleur die vrijwel iedereen mooi staat, net wat complimenteuzer dan het harde zwart, en prachtig in combinatie met eigenlijk alles. Ook nu zie ik de bui alweer hangen, veel zwart, veel wit, maar nauwelijks een vezel donkerblauw. Boe.

Oké, zomerbloesjes. Denk je bij zomerbloesje aan vrolijke bloemendessins en drukke motieven? Daar kan je niets aan doen, want help, wat een lawaaiige fleurigheid verschijnt er zo aan het begin van het seizoen in de winkels. Oh pardon, als je vindt dat zo’n bont kledingstuk bij je past, natuurlijk, be my guest!

Maar mij zul je er niet in zien.Gewoon omdat ik mijn hoofd belangrijker vind dan mijn bloesje. En als een bloesje schreeuwt, is dat me te veel concurrentie. Geef mij dus bij gebrek aan donkerblauw maar dat zwart, al dan niet met een evenwichtig motief als bij Dolce e Gabbana. En als ik in een echt zomerse bui ben, dan verlang ik naar bijna-wit. Nee, geen knal-wit, dat werkt niet in het Hollandse licht.

, , , ,

linksboven anteprima ss2014, rechtsboven dries van noten ss2014/linksmidden bottega veneta ss2014,rechtsmidden dolce e gabbana ss2014/linksonder gianfranco ferre ss2014, rechtsonder costume national ss 2014
POSTED ON 15-01-2014
.
No comments yet.

Leave a Reply